​Cikorievej 76, 5220 Odense SØ

E-mail: allan@strong4life.dk​ - ole@strong4life.dk​​​​

Strong4life blog

​Din professionelle guide til en stærkere, sundere og mere aktiv livsstil

Jeg kan ikke nå mine tæer..
Man hører tit, folk sige, at de ikke er smidige nok til at gå yoga. For det første så handler yoga ikke om at nå sine tæer, men hvad man lærer på vejen derned, som et populært citat siger. For det andet så er det netop, hvis du er stiv og har dårlig mobilitet i for eksempel skuldre eller hofter, at du skal gå til yoga.
Læs mere
Den “perfekte” kost til løbere, cykelryttere og triatleter
Når det kommer til den mad vi putter i munden for at vi kan træne og præstere optimalt, så er der mange meninger om, hvad der er den perfekte kostsammensætning. Jeg har siden mine spæde triatlonår set pendulet svinge frem og tilbage mellem “kulhydratrig og fedtfattig sportskost” over 40/30/30, hvor du spiser moderate mængder af det hele til “low carb high fat”. Og faktisk har jeg har set at det hele virker og at det hele ikke-virker.
Læs mere
Dan John is back! - Inspiration fra en af de bedste...
Jeg indrømmer det gerne. Jeg er i de sidste par dage gået lidt i selvsving over Dan John. Til dem der ikke ved det, så er Dan John en af mine (vores, Allan og jeg) store inspirationskilder, når det kommer til træning. Som Dan selv plejer at sige, når han taler om den viden, indsigt og erfaring, han har opbygget gennem årene, så står han på skuldrene af de trænere og læremestre, som i sin tid tog ham under deres vinger. Han udvikler i dag videre på de teorier og erfaringer, som de har givet ham i jagten på en endnu dybere forståelse og endnu bedre indsigt i træning. Et eller andet sted håber jeg på at kunne gøre det samme - stille mig på hans skuldre - om ikke andet så ønsker jeg bare at lære så meget som muligt fra en af de bedste strength coaches i verden. Og det er der rigeligt med mulighed for i den kommende tid - både for mig personligt og ikke mindst for alle jer, der interesserer sig for styrketræning.
Læs mere
En forskel der kan ses og ikke mindst mærkes
Ved juletid sidste år blev jeg kontaktet af Morten Rasmussen, jeg skulle først og fremmest hjælpe ham med at komme ned i vægt - og når foråret kom skulle kampvægten være nået og STRONG4LIFE skulle udskiftes med cykling på landevejen.Sådan kom det dog ikke til at gå. For Morten kommer nemlig fortsat fast i centeret 2-3 gange om ugen. Han har erfaret at styrketræningen er vigtig - både i forhold til præstationerne på cyklen og for at holde vægten nede.
Læs mere
Vi tryller tunge vægte til mange watt
En målrettet indsats i styrketræningslokalet hen over især efteråret og vinteren fører til succes på landevejene.Vi har flere cykelryttere blandt medlemmerne i STRONG4LIFE, og de fleste af dem har i år haft en fantastisk cykelsæson, som de i høj grad tilskriver den styrketræning, som de har lavet i vinterens løb. Større styrke i benene kan omsætte til flere watt på cyklen - så enkelt er det
Læs mere
Fynsk Erhverv trampede sig til et stærkt netværk
Siden januar har mere end 50 direktører, virksomhedsejere og erhvervsledere trænet målrettet på at komme i den bedst mulige form , og i sidste uge gik turen til Mallorca. Gruppen startede med styrketræning hos os i STRONG4LIFE og efterfølgende rykkede de på landevejen, hvor der har været fællestræning 3x om ugen. Jeg har i år som sådan ikke været en aktiv del af cykelnetværket, men jeg var med på Mallorca som “vejkaptajn” og tovholder for én af de tre grupper, der 3 dage i træk prøvede kræfter med nogle af Mallorcas bjerge.
Læs mere
Skal du med STRONG4LIFE til Mallorca?
Tag med STRONG4LIFE til Mallorca i uge 17 (Søndag d. 22 april til lørdag d. 28 april). Nyd en skøn uge på Mallorca som byder på masser af muligheder for aktivitet, hygge og socialt samvær.
Læs mere
​Stig Rossen er også en STRONGMAN!
​Hver tirsdag og torsdag har jeg en personlig træningstime med Stig Rossen. Vi styrketræner om tirsdagen og om torsdagen cykler vi på vores VirtuPro cykler. ​ Lige for tiden træner vi et yderst simpelt, men samtidig meget effektivt styrketræningsprogram. Vi tilstræber at øge vægtene eller tage flere omgange fra uge til uge for at sikre god progression i træningen.
Læs mere
STRONG Triatlontræning by Ole Stougaard
I denne sæson har jeg haft en del online atleter, som jeg har hjulpet med deres træning, ligesom vi i STRONG4LIFE er begyndt at se flere og flere løbere, cykelryttere og triatleter i centeret. Onlinedelen handler mest om træningsplanlægning og performance, mens træningen i centeret typisk drejer sig om genoptræning og forebyggelse af skader og skavanker. Til en start i hvert fald. For herefter udvikler det sig også ofte til egentlig performanceoptimering.
Læs mere
Løft dig fra alderdommen
Vi ved alle sammen, hvordan de ser ud de der fitnesstyper, som træner med tunge vægte i byens fitnesscentre… Eller gør vi?
Læs mere
Du kender sikkert din vægt, men kender du dine sundhedstal?
Der er mange faktorer der har indflydelse på din sundhedstilstand, så vi mener mener ikke, at det er nok at kigge på vægten!
Læs mere
Mød endnu et medlem af Strong familien
I STRONG4LIFE er vores fælles omdrejningspunkt den gode træning. Træning som skal gøre dig stærkere og mere bevægelig samt forbedre din kondition og arbejdskapacitet.
Læs mere
Mød STRONG familien
I STRONG4LIFE er vores fælles omdrejningspunkt den gode træning. Træning som skal gøre dig stærkere og mere bevægelig samt forbedre din kondition og arbejdskapacitet.
Læs mere
Intervaltræning handler altså ikke om at slå sig selv ihjel!
Som en del af en alsidig træningsplan, er intervaltræning et rigtigt godt værktøj til at forbedre formen.
Læs mere

STRONG4LIFE
Cikorievej 76
5220 Odense SØ

Kontakt os

Cikorievej 76,

5220 Odense SØ

CVR: 28268513

Telefon: 53 86 24 06

Allan: allan@strong4life.dk

Ole: ole@strong4life.dk​​​

Åbningstider

​​Hverdage:

Mandag - fredag

06:00 - 24:00

Weekender:

Lørdag - søndag
06:00 - 24:00

Sociale medier

facebook2  instagram  linked-in-square-button

Følg os på Facebook og få de seneste nyheder om aktiviteter og begivenheder i centeret.​

Vi opdaterer løbende vores Facebookside, så klik på "Synes godt om" - så er du klar!​

5.0 stjerner på Facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med vores seneste nyheder, blogindlæg og STRONG4life-aktiviteter