​Cikorievej 76, 5220 Odense SØ

E-mail: allan@strong4life.dk​ - ole@strong4life.dk​​​​

Strong4life blog

​Din professionelle guide til en stærkere, sundere og mere aktiv livsstil

​Et anderledes træningscenter til helt almindelige mennesker…
I en by med et fitnesscenter på hvert gadehjørne kan det undre, at nogen tør drømme om at åbne deres eget - og ovenikøbet også realisere det. Men det gjorde Ole Stougaard og Allan Frederiksen, da de i sensommeren 2016 slog dørene op til STRONG4LIFE - og siden er det gået forrygende. Fra start havde de en god base af medlemmer, og der kommer hele tiden nye til, da de har fundet en niche i markedet.
Læs mere
Ud med badevægten og ind med fysisk og mentalt overskud
Når Solveig Christiansen trækker i træningstøjet, så er det ikke drømmen om at smide 5 kg, der er motivationen. Rent faktisk har hun overhovedet ikke vejet sig, siden hun i sommers startede i STRONG4LIFE. Det har hun slet ikke haft brug for, for fokus er på noget, som er langt vigtigere end vægten; nemlig et generelt velvære samt fysisk og mentalt overskud.
Læs mere
Nytårsforsæt: Bliv STRONG FOR LIFE
Der skal være en god balance i dit liv, en god balance mellem den din tid du bruger på dig selv, dit arbejde, din familie og din fritid. Den balance glemmer vi ofte i vores iver efter at nå vores nytårsforsæt om vægttab, god form og sundhed. Det betyder, at vi kaster os ud i projektet med hud og hår, og glemmer at tage tage højde for de konsekvenser det medfører.
Læs mere
Nicolaj Møller Madsen har tabt 17 kg på 12 måneder
Nicolaj Møller Madsen har en drøm om at blive verdens bedste racerkører. For at nå dette mål skal han bl.a.: 1) Optimere hans køremæssige færdigheder så meget som muligt, 2) Være i så god fysisk form som muligt i forhold at skulle køre i en racerbil, 3) Have den optimale vægt Jeg har i det sidste års tid hjulpet Nicolaj med “formen og figuren”. Da vi startende samarbejdet vejede Nicolaj 92-93 kg. Det er desværre før at vi fik vores InBody kropsscanner i STRONG4LIFE, så vi har ikke nøjagtige mål på hans kropssammensætning.
Læs mere
Vintertræning for triatleter
Atleter responderer individuelt og forskelligt på forskellige former for træning, så der findes dybest set ikke en strategi eller metode, der virker for alle. Jeg har set mange gode resultater baseret på følgende overordnede træningsstruktur for en triatlets vintertræning: a) Aerob træning, b) VO2max træning, c) Styrketræning (hvis triatleten har mulighed for dette), d) Tekniktræning
Læs mere
2-dages STRONG4LIFE Certificering i Dan Johns Movement Matrix
I weekenden den 10. og 11. marts 2018 afholder STRONG4LFE sammen med strength coach Dan John en 2-dages STRONG4LIFE Certificering i Dan Johns Movement Matrix. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for få en Certificering med den legendariske amerikanske strength coach. Certificeringen vil være med et overvejende fokus på den praktiske træning og med enkelte teorilektioner. Du modtager ved seminarets afslutning et certificeringsbevis.
Læs mere
STRONG med Dan John
​Jeg havde i sidste uge den store fornøjelse at besøge strength coach Dan John i hans hjem i Murray, Utah.Det blev til fem inspirerende og lærerige dage, hvor jeg for en kort stund var en del af hans såkaldte intentional community. Men hvem er Dan John, og hvorfor var det overhovedet interessant for mig at tage over og besøge ham?
Læs mere
Sådan får du succes med din træning
Hemmeligheden bag de store træningsresultater er ihærdig træning og en nøje fulgt træningsplan - det er ikke noget, man kommer sovende til. Kigger vi lidt nærmere på, hvordan man kommer dertil, så er der nogle karakteristika, der går igen hos dem, der har succes med at nå sine mål.
Læs mere
Kettlebells, kammeratskab og konkurrencer…
Det er den cocktail, der får Jan Cort til troligt at komme til træning i STRONG4LIFE onsdag og fredag uge efter uge. Det står i kalenderen, og der skal meget til før, at andre aftaler bliver prioriteret over træningen.
Læs mere
Har du tabt din bootcamp på gulvet?
I STRONG4LIFE er det sjældent, at vi praler med at vores medlemmer har tabt 8 kg på 8 uger. Ikke fordi at vi ikke kan lide at prale, men fordi at der yderst sjældent sker hos os. For vi tror nemlig ikke på at hurtige resultater og quickfixes er vejen frem. Det er sjældent, at det medfører langvarige og vedvarende forandringer. Faktisk ser vi ofte, at folk taber det hele på gulvet igen. Og hvad der er næsten endnu værre, så springer de på en ny bootcamp i håbet om, at det denne gang vil lykkes for dem. Det bliver yo-yo turen, hvor de to gange om året må på bootcamp for at tabe de 8 kg, de igen igen har taget på. Hvis du gerne vil ned i vægt, i bedre form eller begynde en sundere livsstil, så er du nødt til at gribe det anderledes an.
Læs mere
STRONG4LIFE - Træning i et nyt perspektiv! Det giver glæde, overskud og varige resultater
Det er nu lidt over et år siden at vi (Allan og Ole) åbnede dørene til STRONG4LIFE.Vores mål var at skabe et center for personlig træning, hvor vi samtidig drejede begrebet “personlig træning” i en retning, som gav mere mening for os som trænere. Vi har hele tiden haft en klar idé om, hvor vi ville hen med STRONG4LIFE, samtidig er der dukket små perler op, som vi ikke på forhånd havde tænkt som en del af konceptet. Det er i det hele taget fedt at se tilbage på året der er gået og konstatere, at vi er lykkes med mange af vores ideer.
Læs mere
Jeg kan ikke nå mine tæer..
Man hører tit, folk sige, at de ikke er smidige nok til at gå yoga. For det første så handler yoga ikke om at nå sine tæer, men hvad man lærer på vejen derned, som et populært citat siger. For det andet så er det netop, hvis du er stiv og har dårlig mobilitet i for eksempel skuldre eller hofter, at du skal gå til yoga.
Læs mere
Den “perfekte” kost til løbere, cykelryttere og triatleter
Når det kommer til den mad vi putter i munden for at vi kan træne og præstere optimalt, så er der mange meninger om, hvad der er den perfekte kostsammensætning. Jeg har siden mine spæde triatlonår set pendulet svinge frem og tilbage mellem “kulhydratrig og fedtfattig sportskost” over 40/30/30, hvor du spiser moderate mængder af det hele til “low carb high fat”. Og faktisk har jeg har set at det hele virker og at det hele ikke-virker.
Læs mere
Dan John is back! - Inspiration fra en af de bedste...
Jeg indrømmer det gerne. Jeg er i de sidste par dage gået lidt i selvsving over Dan John. Til dem der ikke ved det, så er Dan John en af mine (vores, Allan og jeg) store inspirationskilder, når det kommer til træning. Som Dan selv plejer at sige, når han taler om den viden, indsigt og erfaring, han har opbygget gennem årene, så står han på skuldrene af de trænere og læremestre, som i sin tid tog ham under deres vinger. Han udvikler i dag videre på de teorier og erfaringer, som de har givet ham i jagten på en endnu dybere forståelse og endnu bedre indsigt i træning. Et eller andet sted håber jeg på at kunne gøre det samme - stille mig på hans skuldre - om ikke andet så ønsker jeg bare at lære så meget som muligt fra en af de bedste strength coaches i verden. Og det er der rigeligt med mulighed for i den kommende tid - både for mig personligt og ikke mindst for alle jer, der interesserer sig for styrketræning.
Læs mere

STRONG4LIFE
Cikorievej 76
5220 Odense SØ

Kontakt os

Cikorievej 76,

5220 Odense SØ

CVR: 28268513

Allan: allan@strong4life.dk​ / 28 93 87 80

Ole: ole@strong4life.dk​​​ / 51 94 24 06

Åbningstider

​​Hverdage:

Mandag - fredag

06:00 - 24:00

Weekender:

Lørdag - søndag
06:00 - 24:00

Sociale medier

facebook2  instagram  linked-in-square-button

Følg os på Facebook og få de seneste nyheder om aktiviteter og begivenheder i centeret.​

Vi opdaterer løbende vores Facebookside, så klik på "Synes godt om" - så er du klar!​

5.0 stjerner på Facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med vores seneste nyheder, blogindlæg og STRONG4life-aktiviteter