​Cikorievej 76, 5220 Odense SØ

E-mail: allan@strong4life.dk​ - ole@strong4life.dk​​​​

Persondatapolitik

​Når du køber et medlemskab hos STRONG4LIFE, registreres de oplysninger, som du har angivet, i vores medlemssystem. Ved online køb logges også dit IP-nummer i vores database, men oplysningerne vil kun blive brugt i tilfælde af misbrug.

Dit CPR-nummer vil blive registreret i vores medlemssystem med henblik på en entydig identifikation og CPR-nummeret vil kun blive videregivet til tredjepart i forbindelse med oprettelsen af en betalingsaftale.

Vi opbevarer dine oplysninger i vores system i op til 6 måneder efter dit medlemskab hos STRONG4LIFE er ophørt. Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

STRONG4LIFE er dataansvarlig.

Persondata

Oplysninger om STRONG4LIFES behandling af dine personlige oplysninger

​​

STRONG4LIFE beskytter dine personlige oplysninger. Det betyder bl.a., at vi forklarer, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, at vi ikke sælger dine personlige oplysninger til andre virksomheder, og at vi overholder de gældende regler om databeskyttelse.

Der er udarbejdet en databehandleraftale mellem Sport Solution og STRONG4LIFE. Sport Solution er det administrationssystem som vi benytter i centeret. Aftalen er blevet lavet for at sikre dine persondata som medlem i STRONG4LIFE. Sport Solution skal behandle personoplysninger i overenstemmelse med gældende dansk persondatalovgivning, herunder persondataforordningen, når denne træder i kraft. Sport Solution skal sikre, at de personer der er autoriseret til at behandle personoplysningerne, har forpligtet sig til fortrolighed eller er underlagt en passende lovbestemt tavshedspligt. Sport Solution gennemfører derudover også de passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at de behandler personoplysninger.

Nedenfor beskriver vi, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, hvilke rettigheder du har samt hvad du skal gøre, hvis du har spørgsmål etc.

Hvem er persondataansvarlig?

STRONG4LIFE ApS, CVR-nr. 37626392, (STRONG4LIFE) er ansvarlig for behandling af dine personlige oplysninger.

Hvilke rettigheder har du og hvordan udøver du dem?

Du har visse rettigheder, når det kommer til vores behandling af dine personlige oplysninger. Du kan læse mere om dine rettigheder nedenfor.

Ret til adgang

Du har ret til at modtage en bekræftelse på, om vi behandler personlige oplysninger om dig og i så fald få bestemte oplysninger om, hvorfor vi f.eks. behandler oplysningerne og hvor længe, vi opbevarer dem. Du har også ret til at modtage en kopi af alle dine personlige oplysninger.

Ret til at ændre

Du har ret til at ændre og rette dine ukorrekte eller ufuldstændige personlige oplysninger.

Ret til sletning og begrænsning

I visse tilfælde har du ret til at få dine personlige oplysninger slettet, f.eks. hvis der ikke er retsgrundlag for behandlingen eller at vi ikke længere behøver dine personlige oplysninger. Under visse betingelser har du ret til at anmode om, at vi begrænser vores behandling og kun opbevarer dine oplysninger. Dette betyder, at vi gemmer oplysningerne, men begrænser behandlingen til passiv lagring.

Ret til indsigelse

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandling for at forfølge en legitim interesse. I de nedenstående detaljerede kundeoplysninger er beskrevet hvad vores legitime interesser er.

Ret til dataportabilitet

Når vi behandler dine personlige oplysninger for at kunne gennemføre en aftale med dig eller med dit samtykke, har du ret til såkaldt dataportabilitet. Det betyder, at du har ret til at modtage egne oplysninger i et struktureret, almindelig anvendt og maskinlæsbart format, og ret til at få overført disse oplysninger fra én dataansvarlig til en anden.

Hvad gør man, hvis man har spørgsmål eller klager?

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysnigner er du velkommen til at kontakte os på mail. Du kan sende dine spørgsmål om dine rettigheder eller øvrige spørgsmål om, hvordan STRONG4LIFE arbejder med databeskyttelse, til ole@strong4life.dk eller allan@strong4life.dk. Du har også altid ret til at indgive en klage eller anmelde evt. overtrædelser af den gældende persondataforordning til Datatilsynet.

Hvad sker der, hvis vi ændrer vores behandling af personlige oplysninger?

Hvis vi f.eks. behandler dine personlige oplysninger til nye formål, indsamler flere oplysninger eller deler dine oplysninger med andre virksomheder, vil vi informere dig om dette. Den seneste udgave af oplysningerne er altid offentliggjort på www.STRONG4LIFE.dk/persondatapolitik

​Detaljerede oplysninger til medlemmer

Som medlem indgår du en medlemsaftale med STRONG4LIFE

Hvilken type personlige oplysninger behandler vi?

De oplysninger, vi behandler om dig, er navn, adresse, e-mailadresse, køn, fødselsdato, cpr-nummer, mobiltelefonnummer, købshistorik, medlemsoplysninger, medlemsstatus, kundesegment, medlemsnummer, samt din kommunikation med os.

Til hvilke formål behandles mine personoplysninger?

Vi behandler dine kontaktoplysninger til at sende dig nyhedsbreve samt til at svare på dine henvendelser, spørgsmål, kommentarer etc.

Hvilket retsgrundlag er der for behandlingen af mine personlige oplysninger?

Retsgrundlaget for behandling af dine personlige oplysninger til ovennævnte formål er at opfylde de gældende vilkår og betingelser for medlemskab i STRONG4LIFE.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med ovennævnte formål under dit medlemskab. Efter udmeldelse vil alle dine data blive slettet efter 6 måneder.

Hvordan indsamler I personlige oplysninger?

Vi indsamler personlige oplysninger direkte fra dig, når du bliver medlem.

Er det valgfrit at angive personlige oplysninger?

Alle dine personlige oplysninger med undtagelse af "virksomhed" og "gemte kreditkortoplysninger" skal oplyses ved indmeldelse i STRONG4LIFE.

Dine personlige oplysninger vil blive behandlet i EU/EØS og i Ukraine. For modtagere, uden for EU/EØS, har vi sikret, at der er tilstrækkelig beskyttelse af dine personlige oplysninger med såkaldte standardiserede databeskyttelsesregler. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Træffer I automatiserede beslutninger?

Vi træffer ingen automatiserede beslutninger om dig.

​Videoovervågningspolitik

​Hos STRONG4LIFE har vi stor tillid til, at vores medlemmer er ærlige. Derfor anvender vi kun i meget begrænset omfang video som dokumentation – det værende i tilfælde af indbrud i STRONG4LIFE eller tyveri/overfald hos medlemmer og ansatte. Vi gemmer optagelserne i op til 4 uger efter optagelsesdato

STRONG4LIFE
Cikorievej 76
5220 Odense SØ

Kontakt os

Cikorievej 76,

5220 Odense SØ

CVR: 28268513

Allan: allan@strong4life.dk​ / 28 93 97 80

Ole: ole@strong4life.dk​​​ / 51 94 24 06

Åbningstider

​​Hverdage:

Mandag - fredag

06:00 - 24:00

Weekender:

Lørdag - søndag
06:00 - 24:00

Sociale medier

facebook2  instagram  linked-in-square-button

Følg os på Facebook og få de seneste nyheder om aktiviteter og begivenheder i centeret.​

Vi opdaterer løbende vores Facebookside, så klik på "Synes godt om" - så er du klar!​

5.0 stjerner på Facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med vores seneste nyheder, blogindlæg og STRONG4life-aktiviteter