​Cikorievej 76, 5220 Odense SØ

E-mail: allan@strong4life.dk​ - ole@strong4life.dk​​​​

En livsstilsændring er ikke et quickfix

Vi nærmer os januar måned, som traditionelt er højsæson for store personlige målsætninger om at komme ned i vægt, at komme i bedre form, og på at nu skal den sunde livsstil implementeres.

Og det er faktisk rigtigt gode, og meget fornuftige mål at sætte sig.

For der er ingen tvivl om, at rigtigt mange danskere har brug for at komme ned i vægt, har brug for at blive stærkere og komme i bedre form, og helt generelt vil have stor gevinst ud af, at begynde at leve en sundere og mere aktiv livsstil. For vi er blevet for tykke, for slappe og alt for inaktive.

Og du har sikkert prøvet til mere end en gang, men altså uden held!

Så hvad med, at du denne gang griber det anderledes an?

Glem alt om slankekure og 8 ugers bootcamps. For det virker ikke, hvis du gerne vil opnå en succesfuld og permanent forandring. En livsstilsændring er ikke et quickfix.​

I STRONG4LIFE er vi meget bevidste om det. Vi ved, at hvis du skal skabe varige resultater med din træning, så tager det mere end 8 uger. Det tager nok nærmere 8 måneder, og det er noget du skal se dig selv kunne gøre i de næste 8 år!

Og det kan tydeligt ses i den måde, vi hjælper dig med din træning:

Personlig træning og personlig træningsplan

Din træningsplan er naturligvis altid tilpasset til dine personlige mål, og vi tager altid udgangspunkt i din aktuelle træningstilstand og i dine styrker og svagheder.

Langsom progression er vejen til hurtige resultater

Vi bygger din træning langsomt op, således kroppen kan følge med, og du undgår overbelastningsskader. Vi lover som sagt ikke super resultater på 8 uger, for vi ved, at det giver bagslag at presse din krop alt for hårdt. Du mister sandsynligvis hurtigt gejsten, og du ender med en skade eller to.

Vi planlægger ikke hård træning, men den mest effektive træning

Vi planlægger din træning, så du først og fremmest træner med moderat intensitet, og sjældent med meget høj intensitet. Sådan træner de bedste sportsfolk i verden, og det er sådan vi træner dig. Det er kontinuiteten i din træning – altså træning 2-3 gange om ugen, uge efter uge efter uge – der skaber de gode resultater. Og skal du bevare motivationen, og lysten til at komme og træne hver uge, så er det bare alfa og omega, at din træning ikke er

Stærke sociale relationer giver dig stærke muskler

Sammen med dig og alle vores andre medlemmer, der skaber vi et træningsmiljø, hvor du føler dig velkommen, hvor der er et stærkt socialt fællesskab, hvor det er sjovt at træne, hvor du hygger dig, og hvor du får den træningshjælp du har behov for.

Med andre ord, så hjælper vi dig med at gøre træningen til en fast og sjov del af din hverdag, noget som du ser frem til, og som du ikke vil undvære.

For din træning i STRONG4LIFE er ikke nogen “kur”. Det er en del af din nye, sundere og mere aktive livsstil.

STRONG4LIFE trænerne Allan Frederiksen og Ole Stougaard

I STRONG4LIFE er vi først og fremmest eksperter ud i træning. Vi har begge to en kandidatgrad i Idræt og Sundhed fra SDU, og tilsammen har vi mere end 30 års trænings- og trænererfaring.

Vi er begge passionerede trænere og sportsfolk. Ole har en elitesportsbaggrund inden for triatlon, men har i de senere år haft fokus på styrketræning og en smule cykling. For Allan har det sportslige omdrejningspunkt altid været styrketræning.

Dette er også ensbetydende med, at foruden vores store faglige viden om træning, og vores mange års praktiske erfaring som trænere, så har vi begge ligesom dig også prøvet at stå med vægtstangen på ryggen, eller vi har skulle lære en helt ny og ukendt øvelse. Den indsigt gør, at vi begge kan leve os ind i din situation, og vi ved ret præcist, hvordan du har det og hvad du føler i en given situation.

Stine blev venner med sin krop
​I flere år forhindrede skader og småskavanker Stine Skaarup i at lave den træning, som tidligere var en stor del af hendes hverdag. Men nu er det endelig lykkes hende at få vende skuden. Efter et lille års tid i STRONG4LIFE er kroppen nu så stærk, at den igen er blevet en medspiller, som hun tør tro på.
Læs mere
3 gode grunde til hvorfor du som løber skal forbedre din løbeteknik og træne styrketræning
En personlig og veltilrettelagt løbetræningsplan er essentielt, hvis du gerne vil have mest muligt ud af din løbetræning og nå de løbemål, som du sætter dig. For at minimere risikoen for skader, og for at du på “race-day” løber så hurtigt som muligt, skal både løbemængden og træningsintensiteten doseres så den passer til dig, dit udgangspunkt og dit løbemål.
Læs mere
​Sveddryppende ledermøder
Hos House of Code er kaffen skiftet ud med vand og mødelokalet med træningssalen i STRONG4LIFE, når der hver onsdag afholdes ledermøde. Sundhed er et kardinalpunkt hos virksomhedens fire partnere, og derfor går de naturligvis selv forrest. Og så har de også fundet ud af, at det er en særdeles effektiv måde at holde møder på.
Læs mere
Frygt ikke frygten...
Er måske den vigtigste lektie, som Sebastian har fået med hjem fra Malta, hvor han sammen med STRONG4LIFE var på fridyknings- og netværkstur i slutningen af september. Hvis du husker forårets artikel med Sebastian Rasmussen, mindes du måske, at det var lidt af en udfordring, han havde indladt sig på - eller rettere flere - for han var hverken vild med at flyve eller at svømme i havet, og at trække vejret ordentlig kæmpede han også med. Jeg kan også godt afsløre, at det var en pænt nervøs Sebastian, at jeg mødte i lufthavnen i Billund.
Læs mere
I stedet for at udskifte konen - kastede Bjarne sig over en Ironman
Det var nu ikke fordi, at Bjarne på nogen måde var træt af konen, men som så mange andre mænd i 50 års alderen trængte han til at der skulle ske noget nyt.
Læs mere
Styrketræning har gjort Elsebeth 10 år yngre
”jeg føler mig 10 år yngre!” udbrød Elsebeth efter dagens styrketræning. Elsebeth har om nogen mærket på kroppen hvad styrketræning kan bidrage med af positive sundhedseffekter.
Læs mere
Styrketræn dig til en bedre løbepræstation
Når talen falder på styrketræning for løbere, så er det ofte fokuseret på coretræning, og hvorfor en stærk core er vigtig, når du løber. Der er ingen tvivl om, at det er godt at være stærk i coremusklerne, men det er mindst lige så vigtigt - hvis ikke vigtigere - med stor styrke i benene, hvis du gerne vil løbe hurtigere.
Læs mere
Er styrketræning nok?
Sundhedseffekterne af at dyrke motion er ikke til at komme uden om. Vi lever længere og har det generelt bare bedre, når vi er aktive. Det er alt sammen veldokumenteret. Men hvad med styrketræning? ​Lever vi også længere, hvis vi kun dyrker styrketræning? Hvad med konditionen og hjertesundhed? Og hvad med vægttab?
Læs mere
I STRONG4LIFE tager medlemmerne det tunge slæb…
Og de gør det med glæde, viser en nylig gennemført tilfredshedsundersøgelse - den vender vi tilbage til. Først lige en status på, hvordan det er gået, siden de første kettlebells blev svunget for 3 år siden. I årenes løb er der blevet flyttet rigtig mange kilo i centret. “Hvor mange kilo tør jeg slet ikke gætte på”, siger Ole, “men det er rigtig mange, for vores medlemmer er nemlig superstærke - og det har vores koncept heldigvis også vist sig at være.”
Læs mere
​Vi vil gerne leve, til vi bliver 120…
Var det spontane svar, da jeg spurgte Jacob og Alexander, hvad der morgen efter morgen, får dem til at starte arbejdsdagen med en tur forbi STRONG4LIFE. ​Den overordnede sundhed og et større overskud i hverdagen er drivkraften for deres træning, men det er dog kun den halve sandhed. For siden de startede i STRONG4LIFE har målene udviklet sig en smule, således at de begge nu arbejder på at tage på - muskler naturligvis. Og det kan til tider spænde ben for det oprindelige mål, for lige nu betyder det nul konditionstræning. “Vi skal bare slappe af på sofaen og spise en masse kalorier”, griner Jacob.
Læs mere
Lær at løbe med Pose Method
Vil du forbedre dine løbepræstationer eller minimere risikoen for løbeskader, så er en god løbeteknik en vigtig ingrediens. Den måde, du løber på, er ikke en medfødt stil, og du kan sagtens arbejde målrettet på at optimere teknikken.
Læs mere
Fridykning på Malta - et kinderæg med udfordringer
For Sebastian Rasmussen har nemlig hele tre udfordringer, som han vil tage kampen op med, når han sammen med en lille gruppe STRONG-business-medlemmer drager til Malta for at deltage i en spændende weekend i fridykningens tegn. Han var da heller ikke et sekund i tvivl, da STRONG4LIFE annoncerede turen - den tur måtte han med på.
Læs mere
En genvej til en bedre og hurtigere løbeoplevelse
​De fleste, der løber en tur, gør det ofte uden at tænke ret meget over, hvordan det er de løber. Løb er selvlært, siden barndommen har vi gjort det som en naturlig del af vores bevægelsesudvikling. Derfor er det heller ikke noget at sige til, at mange ikke betragter løb, som noget vi skal arbejde med teknisk. Mange tænker, at du løber som du nu en gang løber, hvis du en dag beslutter dig for at træne dig op til en halvmaraton eller maraton, så handler træningen om den rigtige opbygning af mængde og intensitet og ikke om at blive en teknisk bedre løber.
Læs mere
Stærk i teori og praksis
Henover vinteren har den lille sal i STRONG4LIFE flere gange lagt ramme til spændende kurser og foredrag, når vi har delt ud af vores viden. For vores filosofi er: Smart training for everybody everywhere.” Eller sagt på en anden måde, så ønsker vi at dele vores viden med så mange som muligt, så de også kan opleve glæden og effekten af at træne rigtigt.
Læs mere

STRONG4LIFE
Cikorievej 76
5220 Odense SØ

Kontakt os

Cikorievej 76,

5220 Odense SØ

CVR: 37626392

Allan: allan@strong4life.dk​ / 28 93 97 80

Kristian: kristian@strong4life.dk / 29 24 76 60

Ole: ole@strong4life.dk​​​ / 51 94 24 06

Åbningstider

​​Hverdage:

Mandag - fredag

06:00 - 24:00

Weekender:

Lørdag - søndag
06:00 - 24:00

Sociale medier

facebook2  instagram  linked-in-square-button

Følg os på Facebook og få de seneste nyheder om aktiviteter og begivenheder i centeret.​

Vi opdaterer løbende vores Facebookside, så klik på "Synes godt om" - så er du klar!​

5.0 stjerner på Facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med vores seneste nyheder, blogindlæg og STRONG4life-aktiviteter