​Cikorievej 76, 5220 Odense SØ

E-mail: allan@strong4life.dk​ - ole@strong4life.dk​​​​

En livsstilsændring er ikke et quickfix

Vi nærmer os januar måned, som traditionelt er højsæson for store personlige målsætninger om at komme ned i vægt, at komme i bedre form, og på at nu skal den sunde livsstil implementeres.

Og det er faktisk rigtigt gode, og meget fornuftige mål at sætte sig.

For der er ingen tvivl om, at rigtigt mange danskere har brug for at komme ned i vægt, har brug for at blive stærkere og komme i bedre form, og helt generelt vil have stor gevinst ud af, at begynde at leve en sundere og mere aktiv livsstil. For vi er blevet for tykke, for slappe og alt for inaktive.

Og du har sikkert prøvet til mere end en gang, men altså uden held!

Så hvad med, at du denne gang griber det anderledes an?

Glem alt om slankekure og 8 ugers bootcamps. For det virker ikke, hvis du gerne vil opnå en succesfuld og permanent forandring. En livsstilsændring er ikke et quickfix.​

I STRONG4LIFE er vi meget bevidste om det. Vi ved, at hvis du skal skabe varige resultater med din træning, så tager det mere end 8 uger. Det tager nok nærmere 8 måneder, og det er noget du skal se dig selv kunne gøre i de næste 8 år!

Og det kan tydeligt ses i den måde, vi hjælper dig med din træning:

Personlig træning og personlig træningsplan

Din træningsplan er naturligvis altid tilpasset til dine personlige mål, og vi tager altid udgangspunkt i din aktuelle træningstilstand og i dine styrker og svagheder.

Langsom progression er vejen til hurtige resultater

Vi bygger din træning langsomt op, således kroppen kan følge med, og du undgår overbelastningsskader. Vi lover som sagt ikke super resultater på 8 uger, for vi ved, at det giver bagslag at presse din krop alt for hårdt. Du mister sandsynligvis hurtigt gejsten, og du ender med en skade eller to.

Vi planlægger ikke hård træning, men den mest effektive træning

Vi planlægger din træning, så du først og fremmest træner med moderat intensitet, og sjældent med meget høj intensitet. Sådan træner de bedste sportsfolk i verden, og det er sådan vi træner dig. Det er kontinuiteten i din træning – altså træning 2-3 gange om ugen, uge efter uge efter uge – der skaber de gode resultater. Og skal du bevare motivationen, og lysten til at komme og træne hver uge, så er det bare alfa og omega, at din træning ikke er

Stærke sociale relationer giver dig stærke muskler

Sammen med dig og alle vores andre medlemmer, der skaber vi et træningsmiljø, hvor du føler dig velkommen, hvor der er et stærkt socialt fællesskab, hvor det er sjovt at træne, hvor du hygger dig, og hvor du får den træningshjælp du har behov for.

Med andre ord, så hjælper vi dig med at gøre træningen til en fast og sjov del af din hverdag, noget som du ser frem til, og som du ikke vil undvære.

For din træning i STRONG4LIFE er ikke nogen “kur”. Det er en del af din nye, sundere og mere aktive livsstil.

STRONG4LIFE trænerne Allan Frederiksen og Ole Stougaard

I STRONG4LIFE er vi først og fremmest eksperter ud i træning. Vi har begge to en kandidatgrad i Idræt og Sundhed fra SDU, og tilsammen har vi mere end 30 års trænings- og trænererfaring.

Vi er begge passionerede trænere og sportsfolk. Ole har en elitesportsbaggrund inden for triatlon, men har i de senere år haft fokus på styrketræning og en smule cykling. For Allan har det sportslige omdrejningspunkt altid været styrketræning.

Dette er også ensbetydende med, at foruden vores store faglige viden om træning, og vores mange års praktiske erfaring som trænere, så har vi begge ligesom dig også prøvet at stå med vægtstangen på ryggen, eller vi har skulle lære en helt ny og ukendt øvelse. Den indsigt gør, at vi begge kan leve os ind i din situation, og vi ved ret præcist, hvordan du har det og hvad du føler i en given situation.

Frihed til tunge løft
Der er mange fordele ved at strække kroppen godt igennem og arbejde med sin fleksibilitet og mobilitet. Når du strækker kroppen og bringer den i stillinger, du ikke normalt indtager, forbedrer og vedligeholder du bevægeligheden og fleksibiliteten. Det har du gavn af i dine daglige bevægelser. Og i træningssalen vil du opleve, at det bliver mere behageligt at styrketræne og opleve en større frihed i bevægelserne. For hvis du har spændte muskler og led kan det være sværere at opbygge og opretholde god teknik i de store basisøvelser. Formålet er således at optimere mobilitet i leddene og opretholde smidighed i led og muskler.
Læs mere
Overskud og styrke til en travl hverdag
Selvom Susanne kalder det et vedligeholdelses-projekt, så er det andet og mere end det, der motiverer Susanne Winther Olsen og Anette Bay Jensen. Jeg har sat de to stævne til en snak om styrketræning og de positive gevinster, som følger med.
Læs mere
Et klart mål og commitment fik vægttabet til at lykkes...
Lige så sikkert som at den 24. december er juleaften, lige så sikkert er det, at januar er lig med slanketips i hobetal. Magasiner og internettet flyder over med alverdens gode råd til, hvordan du kommer af med julekiloene. I STRONG4LIFE ved vi, at du ikke behøver at kaste dig ud i et indviklet projekt eller et projekt fyldt med restriktioner, hvis du gerne vil af med nogle kilo - uanset hvor mange. Tværtimod tyder alt på, at jo mere indviklet eller restriktivt det er, des større er risikoen for, at du ikke kan holde “kuren”. Derfor er vi ikke fortaler for kurer, men indimellem kan det være nødvendigt med en lidt mere stringent plan for at komme i mål – i hvert fald hvis målet skal nås forholdsvis hurtigt. Det har flere af vores medlemmer haft stor succes med, blandt andet Martin Brems.
Læs mere
Ud af den røde zone...
Når talen falder på værdien af træning, kommer vi ofte til at tale om de kosmetiske gevinster. Mange tænker, at de skal træne for at tabe sig eller for at få en mere trimmet krop. Det er naturligvis også vigtige og reelle ønsker, men i STRONG4LIFE fokuserer man mere på de mange andre gevinster, der er ved styrketræning. For udover generelt velvære og en lettere hverdag, er der en række både psykologiske og fysiologiske gevinster ved styrketræningen - eksempelvis mindre risiko for depression og stress, færre smerter i bevægeapparatet, en bedre holdning og mindre risiko for en række sygdomme.
Læs mere
Efter kun 2 år siger STRONG4LIFE stop…
Men heldigvis kun for nye medlemmer. For det har vist sig, at folkene bag centret har fundet et hul på et ellers tætpakket fitnessmarked. I stedet for at lægge sig op af, hvad de fleste andre gør, fandt Ole Stougaard og Allan Frederiksen deres helt eget koncept med vægt på den personlige træningsvejledning.
Læs mere
Klar til La Marmotte og dens over 5000 højdemeter med tunge squats og en flad fynsk landevej
Søndag d. 8. juli stod Jan Samsø klar ved starten til sit første La Marmotte - klar til at cykle 174 km og ikke mindst godt 5000 højdemeter. Målet var at cykle hele vejen - tiden var derimod ikke så afgørende. Forud var gået et intens træningsforløb under kyndig vejledning af Ole Stougaard
Læs mere
Tunge squats gav lette ben
Da Anja Færgemann skiftede spinningcyklen ud med tunge squats skete der noget magisk med hendes cykeltræning - og de stejle stigninger i Pyrenæerne blev en overkommelig opgave.
Læs mere
Kvalitet fremfor kvantitet
I STRONG4LIFE har vi i det sidste års tid haft en InBody770. Det er et af de mest præcise apparatertil at analysere kroppens sammensætning af fedt, muskler, knogler osv. Når det kommer til vægttab (eller vægtøgning), så er det nemlig ikke nok kun at kigge på vægten i og med den kun fortæller, om du har tabt dig, eller om du har taget på.
Læs mere
Tallenes tydelige tale...
Indimellem kan det være svært selv at vurdere sin fremgang, eller ihvertfald hvor stor den reelt er. Derfor kan det for mange være meget befordrende for motivationen at få tal på sin form.
Læs mere
Det er kedeligt at træne alene!
Sådan havde Torben Werenberg det ihvertfald, da han for år tilbage stoppede med at spille fodbold, og derfor skulle i gang med noget andet. Allerhelst ville han træne ude i naturen med eksempelvis løb, men han erkendte også, at det var vigtigt at få trænet hele kroppen. ‘“Jeg har aldrig været i et træningscenter - og troede heller ikke, at jeg nogensinde skulle komme det.
Læs mere
En lærerig weekend i STRONG4LIFE
I weekenden d. 10. og 11. marts holdt STRONG4LIFE lukket for den normale træning i centret og indbød i stedet på certificering i Dan Johns movement matrix med ingen ringere end manden selv. Folk kom fra hele landet - ja, endda fra Tyskland for at deltage.
Læs mere
Vægttab med plads til venindehygge
For Kamilla - bedre kendt som Dalle - kom resultateterne, da hun fandt ud af, at hun ikke skulle lave alt om i sit liv for at nå målet om et vægttab. Efter hun startede i STRONG4LIFE, blev det nemlig klart, at det handler om at skære ned fremfor at skære væk. Og dermed blev den nye livsstil meget nemmere at holde fast i.
Læs mere
​Et anderledes træningscenter til helt almindelige mennesker…
I en by med et fitnesscenter på hvert gadehjørne kan det undre, at nogen tør drømme om at åbne deres eget - og ovenikøbet også realisere det. Men det gjorde Ole Stougaard og Allan Frederiksen, da de i sensommeren 2016 slog dørene op til STRONG4LIFE - og siden er det gået forrygende. Fra start havde de en god base af medlemmer, og der kommer hele tiden nye til, da de har fundet en niche i markedet.
Læs mere
Ud med badevægten og ind med fysisk og mentalt overskud
Når Solveig Christiansen trækker i træningstøjet, så er det ikke drømmen om at smide 5 kg, der er motivationen. Rent faktisk har hun overhovedet ikke vejet sig, siden hun i sommers startede i STRONG4LIFE. Det har hun slet ikke haft brug for, for fokus er på noget, som er langt vigtigere end vægten; nemlig et generelt velvære samt fysisk og mentalt overskud.
Læs mere

STRONG4LIFE
Cikorievej 76
5220 Odense SØ

Kontakt os

Cikorievej 76,

5220 Odense SØ

CVR: 28268513

Allan: allan@strong4life.dk​ / 28 93 97 80

Ole: ole@strong4life.dk​​​ / 51 94 24 06

Åbningstider

​​Hverdage:

Mandag - fredag

06:00 - 24:00

Weekender:

Lørdag - søndag
06:00 - 24:00

Sociale medier

facebook2  instagram  linked-in-square-button

Følg os på Facebook og få de seneste nyheder om aktiviteter og begivenheder i centeret.​

Vi opdaterer løbende vores Facebookside, så klik på "Synes godt om" - så er du klar!​

5.0 stjerner på Facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med vores seneste nyheder, blogindlæg og STRONG4life-aktiviteter