​Cikorievej 76, 5220 Odense SØ

E-mail: allan@strong4life.dk​ - ole@strong4life.dk​​​​

​Løbeworkshops

Datoer for løbeworkshops:

  • Datoer for workshops i 2021 kommer så snart vi må genåbne Strong4life og afholde workshops.

Pris:

Pris: 495 kr. Tilmelder du dig to workshops får du dem for 795 kr. Du tilmelder dig nemt og hurtigt ved at sende mig en mail.

Varighed:

En workshop varer 3 timer inklusiv et par kortere pauser undervejs.

Sted:

Workshops’ne finder sted hos STRONG4LIFE, Cikorievej 76, 5220 Odense SØ. Undervisningen foregår indendørs, og der er mulighed for omklædning og bad.

​Workshop 1: Styrke- og mobilitetstræning for løbere

De fleste løbere kan med fordel supplere deres løbetræning med styrke- og mobilitetstræning. Det er med til at reducere din risiko for løbeskader, og det kan være med til at give dig mere fart i løbeskoene

På denne workshop lærer du hvilke styrke- og mobilitetsøvelser, der er de mest relevante for dig som løber. Vi gennemgår grundelementerne i styrketræning, og hvordan du mere specifikt skal styrketræne for at få det optimale udbytte.

Vi kombinerer en smule teori med en masse praktisk træning, hvor vi gennemgår de forskellige styrke- og mobilitetsøvelser og hvordan du kan gøre disse øvelser lettere eller sværere afhængig af, din aktuelle styrke og bevægelighed.

Workshop 2: Løbeteknik

På denne løbeworkshop sætter vi fokus på din løbeteknik. Målet er, at du tager fra workshoppen med en forbedret løbeteknik og konkrete teknikøvelser, du kan arbejde videre med. Workshoppen kræver ingen løbemæssige forudsætninger, eller at du har et vist niveau. Alle, der har lyst til at forbedre deres løbeteknik, kan være med

Jeg anvender Pose Method, som en metode til at du på en let, men effektiv måde kan analysere og efterfølgende forbedre din løbeteknik. Vi kigger på, hvordan du kan minimere den uhensigtsmæssige belastning på kroppen, og hvordan du kan optimere fremdriften.

Resultatet:

> Reduceret risiko for løbeskader

> Mere fart

> Et lettere løb og større løbeglæde

Vi kombinerer en smule teori med en masse praktisk træning, hvor vi laver forskellige teknikøvelser som vi omsætter til løb.

Workshop 3: Breathe & Run - optimal vejrtrækning og løbeteknik for løbere

Denne løbeworkshop afholdes sammen med Jesper Stechmann, fridykker i verdensklasse der har dyrket åndedrættet hele livet. Du kan læse mere om Jesper her: Innerdive

På workshoppen lærer du:

> Hvordan du kan bruge dit åndedræt aktivt til at forbedre din løbeperformance, din træning og din restitutionsevne
> Hvordan du kan optimere din løbeteknik og derigennem forbedre dine tider og minimere risikoen for løbeskader

Vi deler workshoppen op i to dele. I første del vil vi arbejde med løbeteknik mens vi i den andel del vil koncentrere os om åndedrættet og din vejrtrækning.

Løbeteknik

Jeg anvender Pose Method, som en metode til at du på en let, men effektiv måde kan analysere og efterfølgende forbedre din løbeteknik. Vi kigger på, hvordan du kan minimere den uhensigtsmæssige belastning på kroppen, og hvordan du kan optimere fremdriften. Vi kombinerer en smule teori med en masse praktisk træning, hvor vi laver forskellige teknikøvelser som vi omsætter til løb.

Vejrtrækning og vejrhold

Åndedrættet er en vigtig motor når vi skal løbe. Ved at bruge forskellige træningsmetoder og åndedrætsvariationer, kan du udvikle dit åndedræt til både at være en aktiv motor når du skal løbe og en pauseknap når du skal restituere hurtigt og effektivt. Du kommer til at arbejde med vejrhold, lungetræning og løb med forskellige åndedrætsteknikker. Ligesom med teknikdelen er der fokus på den praktiske del, hvor du kan opleve teknikkerne på egen krop.

Kontakt os

Cikorievej 76,

5220 Odense SØ

CVR: 37626392

Allan: allan@strong4life.dk​ / 28 93 97 80

Kristian: kristian@strong4life.dk / 29 24 76 60

Ole: ole@strong4life.dk​​​ / 51 94 24 06

Åbningstider

​​Hverdage:

Mandag - fredag

06:00 - 24:00

Weekender:

Lørdag - søndag
06:00 - 24:00

Sociale medier

facebook2  instagram  linked-in-square-button

Følg os på Facebook og få de seneste nyheder om aktiviteter og begivenheder i centeret.​

Vi opdaterer løbende vores Facebookside, så klik på "Synes godt om" - så er du klar!​

5.0 stjerner på Facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med vores seneste nyheder, blogindlæg og STRONG4life-aktiviteter