​Cikorievej 76, 5220 Odense SØ

E-mail: allan@strong4life.dk​ - ole@strong4life.dk​​​​

​STRONG4LIFE bliver endnu stærkereI efteråret kunne vi melde ud, at vi var nødt til at stoppe for medlemstilgang, hvis vi fortsat skulle kunne yde den faglighed og service, som vi mener, at STRONG4LIFE skal stå for samtidig med, at vi gerne vil udvikle konceptet og de tilbud, vi har til medlemmerne.

I forlængelse heraf er vi derfor rigtig glade for, at vi nu bliver endnu stærkere, idet Kristian Bradsted har sagt ja til at blive en del af trænerteamet og ledelsen i STRONG4LIFE på lige fod med Allan Frederiksen og Ole Stougaard. Det giver os en fantastisk mulighed for at udvikle konceptet uden at skulle gå på kompromis med hverken faglighed eller service.

Vi har hele tiden fokus på at højne kvaliteten af det, vi tilbyder, frem for at udvide antallet af medllemmer. Det får vi i langt højere grad mulighed for nu. Ved at kombinere vores viden og kompetencer, kan vi skabe en synergi, der vil gøre os endnu bedre - og hjælpe til at understrege den placering, vi har på fitnessmarkedet, som et helt unikt koncept.

Et nyt men velkendt ansigt i STRONG4LIFE

Nok er Kristian ny i ledelsen af STRONG4LIFE, men for de fleste medlemmer er han et velkendt ansigt, idet Kristian i det seneste års tid har lejet sig ind i centret, og drevet sin egen virksomhed; KB Fitness.

Kristian er uddannet cand.scient i Idræt & sundhed, ligesom Ole og Allan i øvrigt. Kristian har fungeret som træner i over 13 år, og kommer dermed med en solid erfaring. Vi har svært ved at forestille os en større kapacitet end Kristian, og vi er meget glade og stolte over, at han har lyst til at blive en del af STRONG4LIFE.

​Yderligere en kompetence

Foruden Kristian bliver trænerteamet udvidet med yderligere en ressource, nemlig Christina. Hun er også et velkendt ansigt i centret, idet hun har været ansat ved Kristian og haft sin gang i centret. Christina er i øjeblikket i gang med sit afsluttende speciale, og bliver til sommer uddannet cand.scient i Idræt & sundhed.

​​

Hvad betyder det for medlemmerne?

På den korte bane kommer det ikke til at betyde de store forandringer for medlemmerne - udover at der er endnu en træner at spørge til råds og sparre med omkring træningen. Og så vil der naturligvis være flere bemandede timer. Men idet Kristian har en solid erfaring i at undervise og afholde workshops, vil det helt naturligt være et område, hvor vi vil udvikle os. Og med en ekstra mand i teamet vil det også give os større overskud til at udvikle centret og tilbuddene til medlemmerne. Så vi er sikre på, at det bliver en ren win-win-win for os, for Kristian og for medlemmerne.

Vi håber, at I alle vil tage godt imod Kristian.

Der er i øvrigt stadig lukket for nye medlemmer, men Kristians eksisterende kunder bliver naturligvis flyttet med over i STRONG4LIFE.


Skrevet af: Merete Møller Vandmose

Kontakt os

Cikorievej 76,

5220 Odense SØ

CVR: 37626392

Allan: allan@strong4life.dk​ / 28 93 97 80

Kristian: kristian@strong4life.dk / 29 24 76 60

Ole: ole@strong4life.dk​​​ / 51 94 24 06

Åbningstider

​​Hverdage:

Mandag - fredag

06:00 - 24:00

Weekender:

Lørdag - søndag
06:00 - 24:00

Sociale medier

facebook2  instagram  linked-in-square-button

Følg os på Facebook og få de seneste nyheder om aktiviteter og begivenheder i centeret.​

Vi opdaterer løbende vores Facebookside, så klik på "Synes godt om" - så er du klar!​

5.0 stjerner på Facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med vores seneste nyheder, blogindlæg og STRONG4life-aktiviteter