​Cikorievej 76, 5220 Odense SØ

E-mail: allan@strong4life.dk​ - ole@strong4life.dk​​​​

Stærk i teori og praksis


Henover vinteren har den lille sal i STRONG4LIFE flere gange lagt ramme til spændende kurser og foredrag, når vi har delt ud af vores viden. For vores filosofi er: Smart training for everybody everywhere.” Eller sagt på en anden måde, så ønsker vi at dele vores viden med så mange som muligt, så de også kan opleve glæden og effekten af at træne rigtigt.


Ole Stougaard har holdt en række foredrag for DGI med fokus på, hvordan man bliver en bedre cykelrytter. Emnerne har spændt bredt: Styrketræning for MTB og Landevejsryttere, Spis og drik dig til bedre cykelpræstationer, Vintertræning for cykelryttere, Intervaltræning på racer og MTB samt et kursus med Watttræning.


Kristian Bradsted har med succes gennemført 3 udsolgte kurser om motion og styrketræning for gravide, og inden længe er det børn og styrketræning, der er på plakaten. Men det stopper ikke her, vi har meget mere i støbeskeen. Allan arbejder på er kursus om ældre og styrketræning. Kristian afholder inden længe disse to kurser for studerende: Styrketræning I: Stabilitet og bevægelighed til frivægtstræning og Styrketræning II: Frivægtstræning i praksis. Og Ole har netop offentliggjort sin løbeteknikworkshop.


Vores foredrag og kurser henvender sig bredt - både til atleten, der gerne vil vide mere, eller til dig som træner andre. Udover vores egne events arbejder vi også på at alliere os med stærke navne fra ind- og udland. Så der er god grund til at holde øje med Facebook-siden, hvor alle arrangementer bliver slået op.


Til trods for at vi allerede har mange og meget forskellige arrangementer på programmet, så er der måske alligevel ikke lige præcis, det du søger. Så går du med nogle specifikke ideer eller ønsker til et kursus eller foredrag, må du ikke tøve med at tage fat i os, så vi sammen kan finde en løsning.


Skrevet af: Merete Møller Vandmose

Kontakt os

Cikorievej 76,

5220 Odense SØ

CVR: 37626392

Allan: allan@strong4life.dk​ / 28 93 97 80

Kristian: kristian@strong4life.dk / 29 24 76 60

Ole: ole@strong4life.dk​​​ / 51 94 24 06

Åbningstider

​​Hverdage:

Mandag - fredag

06:00 - 24:00

Weekender:

Lørdag - søndag
06:00 - 24:00

Sociale medier

facebook2  instagram  linked-in-square-button

Følg os på Facebook og få de seneste nyheder om aktiviteter og begivenheder i centeret.​

Vi opdaterer løbende vores Facebookside, så klik på "Synes godt om" - så er du klar!​

5.0 stjerner på Facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med vores seneste nyheder, blogindlæg og STRONG4life-aktiviteter