​Cikorievej 76, 5220 Odense SØ

E-mail: allan@strong4life.dk​ - ole@strong4life.dk​​​​

​​Dan John seminar marts 2018

I weekenden den 10. og 11. marts 2018 afholdt STRONG4LFE sammen med strength coach Dan John en 2-dages STRONG4LIFE Certificering i Dan Johns Movement Matrix.

Deltagerne fik en underholdende og lærerig weekend - og ikke mindst grundig introduktion til introduktion til Dan Johns Movement Matrix, og hvordan man kan bruge det som en skabelon til at planlægge sine klienters eller din egen træning.

Der blev nørdet med detaljer i kettlebelløvelserne, swing, turkish getup og windmill. Desuden blev der inspireret til de rigtige progressioner og regressioner.


Hvem er Dan John?

Dan John er en af de førende amerikanske “strength coaches”. Han har en baggrund som diskoskaster på eliteniveau, og var i en lang årrække med på det Amerikanske OL team. I mere end 40 år har Dan John arbejdet med styrketræning - både som aktiv udøver og som træner - hvilket giver ham indsigt i både den teoretiske del, og hvilke resultater det giver, når teorien bliver omsat til praksis.

Generelt har Dan en pragmatisk tilgang til styrketræning, hvor han forsøger at simplificere tingene så meget som muligt, hvilket er meget befriende i en tid, hvor det komplekse ofte forbindes med noget mere avanceret og dermed bedre.

Hans første mission statement var: 1) Pick Stuff Off the Ground 2) Put Stuff Overhead 3) Carry Stuff for Time and Distance.

Dan John er også en Master RKC Coach (Russian Kettlebell Certification). Dan er manden der har “opfundet” Goblet Squatten, og han er en af dem, der har arbejdet intensivt med “Fundamental Human Movements”. Dan har skrevet flere bøger om styrketræning, og han er i dag en eftertragtet herre ift foredrag og seminarer verden over.

STRONG4LIFE
Cikorievej 76
5220 Odense SØ

Kontakt os

Cikorievej 76,

5220 Odense SØ

CVR: 37626392

Allan: allan@strong4life.dk​ / 28 93 97 80

Kristian: kristian@strong4life.dk / 29 24 76 60

Ole: ole@strong4life.dk​​​ / 51 94 24 06

Åbningstider

​​Hverdage:

Mandag - fredag

06:00 - 24:00

Weekender:

Lørdag - søndag
06:00 - 24:00

Sociale medier

facebook2  instagram  linked-in-square-button

Følg os på Facebook og få de seneste nyheder om aktiviteter og begivenheder i centeret.​

Vi opdaterer løbende vores Facebookside, så klik på "Synes godt om" - så er du klar!​

5.0 stjerner på Facebook

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med vores seneste nyheder, blogindlæg og STRONG4life-aktiviteter